USD 41.65 41.95
  • USD 41.65 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

19-річна лучанка на Mitsubishi збила чоловіка, який переходив дорогу не на переході

8 Травня 2023 10:23
Автопригода трапилася учора ввечері, 7 травня, на вулиці Кравчука у Луцьку.

19-річна лучанка, керуючи автомобілем Mitsubishi Space Star, допустила наїзд на 47-річного жителя обласного центру. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці, повідомили у поліції Волині.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 8 Травня 2023 11:08
Візуально з ліва і справа не видно пішохідного переходу, тому він мав право перейти дорогу!!!!
До лучанина Показати IP 8 Травня 2023 12:33
Якщо за кермом була Катя Алфьорова то навіть якби на переході збила і на смерть то всеодно...уй
Вадим Показати IP 8 Травня 2023 12:38
Переходити і вискакувати під колеса в темний час доби - абсолютно різні речі.
Дух Нілу Показати IP 8 Травня 2023 15:40
Сідаючи за кермо автомобіля, водій бере на себе відповідальність за керуванням об'єктом - джерелом підвищеної небезпеки. Українські традиції передбачають відповідальність водія за невживання усіх можливих і неможливих заходів, аж до повної відмови від керування механічними транспортними засобами, аби лиш не нанести шкоди тим, хто навіть з порушенням правил дорожнього (вуличного) руху та банальним егоцентризмом може вискочити під колеса, бо переконаний, що можна. Нанесла шкоду - буде на суді пред'явлено про неврахування дорожньої обстановки. Якщо каючись скаже, що вона відчуває жаль з приводу того, що не врахувала факт, про домінуючу кількість дурних в Україні, то це сприймуть як обтяжуючий фактор )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus