USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

18 волинських підприємців розпочнуть практичні заняття щодо розвитку свого бізнесу

10 Січня 2024 10:36
«Власне» – одна з найбільших національних інтенсивних програм розвитку стартапу і малих підприємств досвідченими менторами. Основною метою акселератора є допомога бізнесу щодо залучення нових клієнтів та інвесторів.

За результатами двох тестувань, 874 учасники отримали можливість продовжити навчання у другому етапі програми, близько 80 з них на базі центру Дія.Бізнес у Луцьку. З них 18 підприємців з Волині, а близько 60 – з інших областей, повідомляє Волинська ОДА.

Серед підприємців другого етапу є представники різних сфер бізнесу: від створення здорової їжі до виготовлення військового спорядження.

Читати ще: Шитиме сукні для маленьких принцес: волинянка виграла грант на власну справу

Впродовж двох місяців підприємці працюватимуть із менторами онлайн або офлайн. Кожен реалізуватиме свою бізнес-концепцію.

Наприкінці навчання учасники презентуватимуть свої бізнес-концепції, а ментори визначать понад 30 переможців. Кожен з них отримає фінансову підтримку в розмірі 100 000 гривень. 10 учасників з найвищими балами позмагаються за можливість залучити головний приз національного акселератора «Власне» – 800 000 грн.

Читати ще: Волинянка завдяки гранту від держави відкрила кав'ярню

Національний акселератор «Власне» реалізовує мережа центрів підтримки підприємців «Дія.Бізнес» за сприяння Міністерства цифрової трансформації України та державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки міжнародної технологічної компанії «Mastercard» та «ПриватБанку».

Читати ще: Дружина військового отримала пів мільйона гранту і відкрила крамничку на Волині
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus