USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

15 років за ґратами за держзраду: у Луцьку засудили чиновницю із Мелітополя

Сьогодні 20:03
За публічного обвинувачення Волинської обласної прокуратури суд визнав жительку міста Мелітополя Запорізької області винуватою у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

Про це повідомляє прокуратура області.

Прокурори в суді довели, що головний спеціаліст управління з розвитку підприємництва та промисловості виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, підтримуючи проросійські ідеї, перейшла на бік ворога, зрадила Присязі посадової особи місцевого самоврядування та погодилася обійняти посаду «главного специалиста отдела потребительского рынка, товаров и услуг военно-гражданской администрации г. Мелитополь» у незаконному органі влади окупаційної адміністрації держави-агресора.

Читати ще: 15 років за ґратами: у Луцьку заочно засудили ще одного колаборанта

При цьому чиновниця також брала участь у заходах, організованих окупантами, підтримуючи безповоротність встановлення та визнаючи легітимність їхньої влади.

Їй призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням на три роки права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, органах державного управління і контролю, підприємствах і організаціях державної та комунальної власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus