USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

15 років без дороги: в Луцьку просять відремонтувати аварійну вулицю. Фото

9 Березня 2021 22:25
Лучани просять здійснити капітальний ремонт на вулиці Трутовського, де немає асфальтного покриття близько 15 років, а також ліквідувати вибоїни на вулиці Кравчука та бульварі Дружби народів.

Як повідомила на платформі «Відкрите місто» Ольга Франчук, мешканці вулиці Трутовського 15 років скаржаться на відсутність дорожнього покриття.

«Щороку дорогу намагаються розрівняти і добавити щебню, але через специфіку ґрунтів ями утворюються заново буквально через місяць. Без відведення ґрунтових вод і влаштування основи справи не буде. Якщо є можливість зробити більш якісно, то будемо дуже вдячні. Треба хоча б розрівняти, бо пішоходам ходити – одна біда», – зазначила вона.

Як додала лучанка, вже й автомобілем дорогою майже неможливо проїхати.
Читати ще: Мешканці вулиці Трутовського «пливуть» до зупинки

Жінка звернула увагу на ще одну проблему – яму, яка утворилася відразу за лежачим поліцейським на вулиці Кравчука, 11а (неподалік гімназії №21).

Своєю чергою, Руслан Удод поскаржився на велику вибоїну, що на бульварі Дружби народів (між будинками №13а та №6).

«На дорозі – велика яма з гострим краєм рваного асфальту, в яку я потрапив автомобілем у пізню годину у дощову погоду. Як наслідок – критично пошкодив колесо, тому що краєм ями прорізало бічну поверхню шини», – зазначив лучанин.
Всі повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства міськради.

Нагадаємо, в Луцьку запланували здійснити поточний ремонт на вулицях Грабовського, Данила Галицького, Стрілецькій, Яровиці, Потебні, проспектах Відродження та Соборності, бульварі Дружби Народів, а також на вулицях Набережній, Мамсурова, Ківерцівській, Карпенка-Карого та Львівській.

Відзначимо, що в Луцьку в короткі терміни хочуть ліквідувати ями на дорогах, які утворилися після танення снігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АС Показати IP 9 Березня 2021 22:41
А нащо міській владі витрачати кошти на ремонт доріг? Краще Кликунів по 250 000 грн накупляти і поставити всерівно вандали їх знищать
До майстрів Показати IP 10 Березня 2021 00:07
Аууууу Відремонтуйте дорогу на Вулиці Поштовій там ями по коліна, люди живуть.... ,(перпендикулярно вул. Ковельській, перехрестя із вул. Чернишевського)
житель Показати IP 10 Березня 2021 14:07
Проведіть капітальний ремонт вул. Люблінська (колишня назва вул. Гастелло) відразу за 2 школою. Діти змушені ходити по болоті, а коли йде дощ то вся вулиця пливає.
житель Показати IP 10 Березня 2021 14:52
Відремонтуйте вулицю Степана Кривенького, ні пройти нормально ні проїхати, дороги до сільських поселень і то бувають кращі, Чому тоді міські вулиці такі занедбані ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus