USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

14-річний лучанин допомагає волонтерам

6 Квітня 2022 03:29
14-річний школяр з Луцька Андрій відпросився у батьків, аби волонтерити у центрі допомоги ЗСУ «Ангар».

Про це написала волонтерка Ольга Валянік у Фейсбуці.

«Декілька днів він у прямому значенні обривав нам всі соцмережі, аби ми взяли його до себе волонтером. І добився свого. Вчора прийшов у штаб, допомагав лущити горіхи, які згодом поїдуть із іншими продуктами до бійців ЗСУ», – написала Валянік.

Поки хлопець працював, ділився абсолютно дорослими і свідомими думками. Каже, що в Україні зараз дуже непрості часи, тому для нього важливо допомагати.

«Я хочу підтримувати ЗСУ, допомагати армії. Загалом, робитиму все що можу, аби наблизити перемогу та мир в країні. Ще приноситиму малюнки та талісмани для солдатів, які сам роблю. Думаю, це також для них важливо», – говорить Андрій.

«Наш Андрію (тепер ми будемо тебе так називати), дякуємо тобі за твою свідомість та наполегливість у бажанні допомагати. Ти навіть не уявляєш, наскільки важливу роботу робиш. Адже мова зараз не лише про лущення горіхів, хоч це дуууже важливий стратегічний продукт:)

Мова більше про те, наскільки ти надихаєш нас усіх. Завдяки тобі та іншим молодим людям, які зараз допомагають, ми знаємо, що Україна в надійних руках. Ми дуже радіємо, що молоде покоління росте свідомим, чуйним та відповідальним. Дякуємо вам, діти!» – написала волонтерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus