USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

13 років без прав і 51 тисяча штрафу: у Ковелі мотоцикліста покарали за п’яну ДТП

Сьогодні 17:32
На 13 років залишився без посвідчення водія і отримав штраф у 51 тисячу гривень. У Ковелі мотоцикліста судили за скоєння ДТП та кермування в нетверезому стані.

Як йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду, ввечері 3 серпня Іван Г. за кермом мотоцикла KAWASAKI, не вибравши безпечної швидкості, влетів у металевий стовпчик.

Патрульні на місці пригоди з’ясували, що транспортний засіб був без державних номерів. Крім того, у винуватця аварії були ознаки алкогольного сп’яніння: запах алкоголю з рота, виражене тремтіння пальців, різка зміна забарвлення шкіри обличчя. Від проходження медогляду на стан сп'яніння на місці зупинки та в медичному закладі мотоцикліст відмовився.

Читати ще: У Ковелі судили 16-річного мотоцикліста, бо не мав прав та скоїв ДТП

Також було встановлено, що у листопаді 2023 року суд позбавив чоловіка права керування.

На судове засідання винуватець аварії не з'явився, хоч і був повідомлений про нього.

Дослідивши матеріали справи, суд визнав Івана Г. винним у кількох адміністративних правопорушеннях та оштрафував його на 51 тисячу гривень. Крім того, чоловіка на 13 років і два місяці позбавили права керування.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus