USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

12-річному виконавцю «Смуглянки» з Волині подарували квартиру в Одесі

3 Вересня 2020 23:29
12-річному Максиму Ткачуку з Волині, навколо якого раніше розгорівся скандал, подарували квартиру. 2 вересня юний співак виступив на гала-концерті в Одесі з нагоди святкування дня народження міста на Потьомкінських сходах.

Хлопець виконав «Смуглянку» і ще одну пісню українською мовою «Моя Україна – червона калина». Після свого концертного номеру йому вручили сертифікат на квартиру в Одесі, повідомляє Корреспондент.

До слова, в Одесі відсвяткували день міста без дотримання карантинних заходів. На Приморському бульварі зібрались натовпи людей без масок і дотримування дистанції. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов висловив обурення масштабним заходом, який може призвести до збільшення кількості інфікованих коронавірусом.

Нагадаємо, раніше Національна громадська телерадіокомпанія відмовила в участі у нацвідборі на дитяче Євробачення 12-річному Максиму Ткачуку з Волині. Цей хлопчик прославився на всю країну в березні 2020 року.

На пісенному конкурсі Stars of the Albion в Лондоні він виконав радянську військову пісню Смуглянка з фільму У бій ідуть лише старі. Одягнений був Максим в костюм, стилізований під радянську військову форму.

Такий виступ в Україні зустріли неоднозначно, дитину критикували за вибір пісні і одягу в розпал війни на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Богдан Сташинський Показати IP 4 Вересня 2020 00:17
Браво ! Максим я рад за тебя.
Я Показати IP 4 Вересня 2020 06:22
молодчина хлопчик
Бо Показати IP 4 Вересня 2020 06:24
Критикували нацики. Яким боком *Смуглянка* до Донбасу?
Кравчук Показати IP 4 Вересня 2020 06:58
А хіба Волинській владі потрібні таланти? Медиків у Львів , співаків в Одесу і т д . Молодці .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus