USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

11 років на вершині: експерти назвали найпопулярнішу мультиварку в Україні*

17 Березня 2023 12:33
У далекому 2012 році компанія Redmond створила, як з’ясувалося згодом, ідеальну мультиварку – RMC-M90. Минуло вже понад 10 років, а ця модель досі очолює рейтинг найпопулярніших мультиварок в Україні. Про це свідчить свіжий аналіз уподобань інтернет-аудиторії, що його провели експерти E-Katalog. У чому ж криється секрет її успіху?

Дизайн

Redmond RMC-M90 має приємний футуристичний дизайн та округлу форму. На передній частині корпусу розміщений великий дисплей з підсвічуванням і 8 сенсорних клавіш, що дозволяють отримати доступ до будь-яких налаштувань в 1-2 кліки. Для відкриття кришки достатньо натиснути на широку педаль срібного кольору. Ручка для перенесення забезпечує зручне транспортування мультиварки.

Програми приготування

Інженери Redmond оснастили RMC-M90 набором із 16 автопрограм, що дозволяють готувати страви будь-якого рівня складності простим натисканням на екран. Це режими «Варіння», «Томлення», «Тушкування», «Випічка», «Приготування на пару», «Плов», «Молочна каша», «Йогурт», «Піца», «Десерт», «Рис/гречка», «Макарони/паста», «Смаження/фритюр», «Експрес», «Розігрів» та «Хліб».

На додаток до попередньо встановлених програм найпопулярніша мультиварка на https://ek.ua/ua/ пропонує ще й спеціальний режим «Мультиповар», у якому ви можете самостійно програмувати час та температуру готування (в діапазоні від 35 до 170 °С). Вбудований термостат забезпечує точне (відхилення не більш як 1 °С) дотримання температури протягом усього циклу.

У чаші з керамічним антипригарним покриттям продукти готуються на мінімальній кількості олії, зберігаючи максимум користі та смакових властивостей. Об’єм чаші 5 л вважається оптимальним для використання в сім’ї з 3-4 осіб.
Корисні функції

Таймер відкладеного старту дозволяє заздалегідь завантажити продукти в чашу і вказати бажаний час закінчення готування – мультиварка самостійно почне роботу в потрібний момент. Ця опція дуже зручна для приготування свіжих сніданків – у такому разі завантажувати продукти в чашу можна з вечора.

Відразу після закінчення приготування RMC-M90 переходить у режим збереження температури – завдяки йому страва може залишатися теплою до 24 годин.
Комплектація

Додатковий бонус – розширена комплектація моделі. Крім самої мультиварки та керамічної чаші, у коробці ви знайдете пластиковий кошик для приготування на пару, решітку для фритюру, мірну склянку, ложку, лопатку та книгу рецептів, які адаптували відомі кухарі спеціально для Redmond RMC-M90.

Ціна

За даними порталу E-Katalog, мультиварку Redmond RMC-M90 продають більш ніж у 20 інтернет-магазинах України. Станом на початок березня 2023 року її ціна у різних продавців коливається в діапазоні від 3 000 до 4 300 грн. Ознайомитися з актуальними розцінками та вибрати найвигіднішу пропозицію можна на ek.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 19 Березня 2023 06:37
Усе добре у мультиварках. Крім антипригарного покриття. Покупець повинен мати вибір між антипригарним посудом і тим, яким можна довго користуватись не наражаючи себе і сім'ю на небезпеку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus