USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

100% якості та виняткового смаку від «Ласунка»!*

20 Липня 2023 14:39
Основний принцип ідеального морозива – склад та смак! Як зробити пломбір, який відповідав би найвищим стандартам якості, мав зрозумілий натуральний склад і при цьому абсолютно неповторний чистий смак?

Сказано- зроблено!

Адже саме на таке бачення орієнтувалася компанія «Ласунка» при створенні нового морозива.

На цей час в країні для виробників морозива є три державні стандарти з якості, тобто ДСТУ. Регламент ДСТУ 4733 прийнято вважати найкращим, бо саме так маркують вершкове морозиво, молочне та пломбір. А позначення на упаковці одразу дає змогу зрозуміти, що за морозиво всередині. Тому новий десерт і отримав назву «100% пломбір ДСТУ 4733»!

Серед основних його складових – лише якісні та натуральні інгредієнти: молоко, масло вершкове, яєчний жовток, цукор. Але основною перевагою є відсутність в його складі рослинних жирів, барвників, консервантів, та головне – жодних «Е».

Новий пломбір налічує кілька форматів: порційне у вигляді ескімо, відерце та вагове в екопакеті. Тобто всі охочі купити морозиво, гарантовано знайдуть потрібний їм варіант.

Більш детально про новинки компанії «Ласунка» можна дізнатися за посиланням lasunka.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus