USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

€10 тис. за втечу: на Буковині працівник лісгоспу зі спільниками переправляв за кордон ухилянтів

23 Травня 2022 15:25
У Чернівецькій області викрили працівника лісгоспу та його спільників, які незаконно переправляли чоловіків до Румунії.

За свої послуги зловмисники отримали від трьох ухилянтів 10 тис. євро, повідомляє Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, троє зловмисників організували незаконну схему з переправленням чоловіків за кордон. Для цього працівник одного із лісгоспів переводив трьох ухилянтів через ліс до Румунії. За свої послуги підозрювані взяли 10 тис. євро. Зловмисників затримали біля державного кордону.

«Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Чернівецькій області та 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича», – йдеться у повідомленні.

Прокуратура повідомила чоловікам про підозру у незаконному переправленні осіб через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus