USD 40.80 41.15
  • USD 40.80 41.15
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.10 10.30

10-річному Тимуру з Луцька терміново потрібна допомога

5 Липня 2024 13:07
У Тимура Денисюка, який навчається у луцькому ліцеї № 2, – підозра на мієлодиспластичний синдром. Кістковий мозок хлопчика не виробляє самостійно компоненти крові, які чинять опір інфекціям, перешкоджають кровотечам тощо.

Якщо діагноз підтвердиться, хлопчика готуватимуть до трансплантації кісткового мозку, повідомляють у благодійному фонді «З Богом у серці».

Наразі потрібно зробити дослідження крові на наявність мієлодиспластичного синдрому та подібних на нього патологій.

Мама хлопчика досі не вірить, що її син, який завжди був здоровим, може потребувати такої радикальної терапії. Але кожної миті це захворювання – загроза для життя Тимурчика. Тож діяти потрібно швидко.

На проведення досліджень потрібно 45 000 гривень. Його сімʼя не має змоги самостійно сплатити дороговартісні дослідження – секвенування геному, яке потрібно зробити терміново, а в Україні виконати такого рівня дослідження станом на сьогодні можливості немає.

Тимуру дуже потрібна наша допомога. Тож усіх небайдужих закликають допомогти, зробивши посильний внесок з призначенням «для Тимура Денисюка»:

Благодійна банка: https://send.monobank.ua/jar/7e6kvbHnFP

Картка Благодійного Фонду «З Богом у серці»: 4246 0010 0224 4295

Переказ також можна здійснити у Приват24:

«Платежі» -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

За цим посиланням можна обрати комфортний спосіб переказу: heylink.me/zbogom.u.serdsi
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus