USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

10 причин надати перевагу споруді будинку в Україні з СІП-панелей*

12 Січня 2022 13:02
Будівельні технології розвиваються стрімкими темпами, впроваджуються нові матеріали та комплектуючі, що мають відмінні експлуатаційні характеристики. В Україні зростає популярність будинків із СІП-панелей – з кожним роком все більша кількість наших співвітчизників вибирає цей варіант.

У нашій країні замовити виготовлення подібних будинків «під ключ» можна в компанії «Бауен Хаус». Зробити це легко за посиланням https://bauenhaus.ua на офіційному сайті. Фірма довгі роки займається будівництвом житлових і комерційних об'єктів з СІП-панелей власного виробництва, які відповідають європейським стандартам якості.

10 причин побудувати каркасний будинок з СІП-панелей

1. Швидкість. Терміни зведення будинків з СІП-панелей складають максимум 2-3 місяці.

2. Простота. Конструкція збирається на місці з готових блокових елементів, які були підігнані в умовах цеху, для її спорудження не потрібна дорога техніка та обладнання.

3. Легкість конструкції. Будинок з СІП-панелей не потребує усадки, фундамент для нього необхідний легкий, досить недорогого стрічково-пальового.

4. Будівництво в будь-яку пору року. Якщо ви не хочете чекати літнього сезону і хочете побудувати будинок взимку – це не буде проблемою.

5. Енергоефективність. У такому житлі взимку буде тепло, а влітку – прохолодно, що дозволить знизити витрати на опалення та кондиціонування.
6. Безпека. Будинок із СІП-панелей не підтримує горіння, всупереч поширеній помилковій думці, адже матеріали оброблені антипіренами.

7. Міцність і стійкість. При правильному проєктуванні та зведенні, каркасні будинки за цими параметрами перевершують традиційні.

8. Екологічність. Матеріали не виділяють в навколишнє середовище шкідливих сполук, вони безпечні для людини та домашніх тварин.

9. Економія. Витрати в порівнянні з традиційними матеріалами (камінь, цегла, бетон) будуть нижчими на 20-30%.

10. Тривалий термін експлуатації. Такий будинок може без проблем простояти 80 і більше років, протягом яких буде давати господарям комфорт і затишок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ніф Ніф і Наф Наф Показати IP 12 Січня 2022 16:50
О! Ми такий самий строїли...
Міцність і стійкість Показати IP 12 Січня 2022 17:54
"При правильному проєктуванні та зведенні, каркасні будинки за цими параметрами перевершують традиційні." Серйозно? Міцніший за цегляний?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus