USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Втікала з капцями: в Берліні лисиця вкрала понад 100 одиниць взуття

27 Липня 2020 22:36
У південно-західному районі Берліна з домівок місцевих мешканців почали зникати різні типи взуття. Пізніше з’ясувалося, що на території орудує лисиця, яка поцупила близько 100 одиниць взуття.

Про це пише ТСН з посиланням на місцеве видання Der Tagesspiegel.

Два тижні тому місцевий житель Крістіан Мейєр помітив, що один з двох його кросівок за ніч зник з тераси. Про пропажу він вирішив заявити на місцевій платформі Nebenan.de, де з’ясувалося, що у його сусідів також зникає взуття.

Пізніше Мейєру вдалося спіймати лисицю на гарячому – він побачив її на одній з вулиць з двома синіми капцями у щелепі. Декілька днів потому чоловік простежив за «злодійкою» до зеленої зони.
«Я повз крізь хащі протягом години», – розповів Мейєр, зазначивши, що подряпав ноги і руки. Однак пошуки мали успіх і чоловік знайшов схованку із понад сотнею одиниць взуття. Деякі з них погризені.

Вдалося відшукати від абсолютно нових кросівок до пішохідного взуття, тапочок і гумових чобіт до взуття зі сталевими пальцями, зазначає видання.

Мейєр так і не відшукав свої кросівки, однак знайшлися власників трьох пар взуття. Наразі з лисячих нір вдалося дістати 86 одиниць взуття. Потерпілі зможуть оглянути знахідки незабаром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
7 Показати IP 27 Липня 2020 23:23
Яка худа та нещасна лисиця...
Andrij до 7 Показати IP 28 Липня 2020 02:16
Да, якщо тiльки капцями харчуватися....
123 Показати IP 28 Липня 2020 16:56
Таке враження, що вся Німеччина в "пінках" ходить....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus