USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

В Італії протестували проти ковід-сертифікатів

21 Листопада 2021 15:44
У Мілані та Римі відбулися чергові протести проти застосування ковід-сертифіката як перепустки.

Як пише «Європейська правда», про це повідомляє ANSA.

У Римі, за оцінками поліції, в районі античної арени Circus Maximus зібралось близько 4 тисяч людей, вигукуючи гасла «Cвобода!» та «Ні ковід-сертифікатам», в основному без масок.

З настанням темряви люди засвітили ліхтарики і фаєри. Зібрання закінчилось імпровізованим концертом співака Джузеппе Повіа, який приєднався до протесту.

У Мілані, пише Corriere della Sera, демонстрацію незадовго після початку заблокували і людям не дали зібратися на Piazza Fontana, як планували організатори. Правоохоронці просили людей розходитися, а у найбільш обурених перевіряли документи.

Група з кількох десятків людей спробувала прорватись туди через бар’єри іншим шляхом, але їм завадили. У підсумку ідентифікували 257 осіб і виписали 49 штрафів за блокування вулиць, а двом людям – за опір представникам правоохоронних органів.

Як пише видання, цього разу зібрання у Мілані – вже вісімнадцяте – стало найменшим з попередніх, були присутні кількасот людей, тоді як на окремих попередніх бувало від декількох до 10 тисяч.
Нагадаємо, Італія першою у Європі запровадила вимогу ковід-сертифіката для допуску на робочі місця, незалежно від професії.

ЯК ми писали, у Нідерландах увечері в п’ятницю, 19 листопада, на вулицях Роттердама внаслідок заворушень, які спалахнули під час протестів проти COVID-обмежень, постраждали щонайменше дев’ятеро осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тетяна Показати IP 21 Листопада 2021 21:17
Хай скінчаться епідемії та війни.
Джордж Показати IP 22 Листопада 2021 10:28
Та роздайте їм по сертифікату і кінець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus