USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

В Індії потяг наїхав на натовп сплячих трудових мігрантів, багато загиблих

8 Травня 2020 12:09
В індійському штаті Махараштра на західному узбережжі країни в результаті наїзду товарного потяга на людей, які спали на рейках, загинули щонайменше 15 осіб, ще п’ятеро отримали травми. Трагедія сталась на світанку.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на телеканал NDTV.

Машиніст спробував зупинити потяг, коли побачив на залізничних коліях сплячих трудових мігрантів, однак уникнути зіткнення не вдалося. Всі постраждалі були госпіталізовані до лікарні Аурангабада. Стан здоров’я і деталі їхніх травм невідомі.

За словами тих, що вижили, вони припускали, що поїзди зараз не ходять через пов’язані з коронавірусом обмеження, тому влаштували нічліг безпосередньо на залізничних коліях.
Розпочато розслідування деталей трагедії. В той же час прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді заявив, що «сумує у зв’язку із загибеллю людей в залізничній події в місті Аурангабад в штаті Махараштра».

«Провів розмову з міністром торгівлі та промисловості, залізниць Піюшем Гоялом, він уважно стежить за ситуацією. Надається вся необхідна допомога», – запевнив прем’єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пффф Показати IP 8 Травня 2020 12:28
Зовсім придурки чи що? Додуматися на рельсах спати...
Веселун до Пффф Показати IP 8 Травня 2020 17:36
Там в Індії такого надивитись можна, що спання на рейках - то взагалі дитячий лєпєт. Погугліть для прикладу про Варадасі (місто таке). Я от тільки на одне питання ніяк відповіді не збагну. Якого милого наші українські тупі курки з альтернативним світоглядом літають туди за "просвітлінням і розумом"? Вони ж не можуть не бачити того п***єца, який там робиться кругом...
123 до Веселун Показати IP 8 Травня 2020 21:50
Бо тупі курки, іншого пояснення немає. А! Ще трохи контужені...
сес Показати IP 8 Травня 2020 14:43
А що, в Індію ще хтось їде на заобітки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus