USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

У США невідомі пообіцяли скерувати літак у будівлю конгресу перед затвердженням перемоги Байдена

6 Січня 2021 08:58
У США невідомі втрутилися в роботу авіадиспетчерів Нью-Йорка й пообіцяли скерувати літак у будівлю Конгресу. Це відбулося 5 січня – напередодні затвердження перемоги Джо Байдена на виборах у Конгресі.

Страхітливе попередження отримали одразу декілька авіадиспетчерів з Нью-Йорка, повідомляє CBS News з посиланням на власні джерела, пише 24 канал.

«У середу ми розіб’ємо літак об Капітолій. Ми відплатимо за Сулеймані», – мовилося в погрозі.

Невідомі говорили про Кассема Сулеймані – начальника іранських сил «Кудс», якого рік тому ліквідували за наказом Дональда Трампа.

Пентагон й інші державні агентства США з питань безпеки вже знають про цей інцидент. Конгрес США повинен затвердити перемогу Джо Байдена 6 січня о 20 годині за київським часом.

Символічність погроз

Схоже, невідомі роблять посил до найкривавішого теракту в історії Сполучених Штатів – текракту 9/11, який трапився 11 вересня 2001 року.

Тоді терористи «Аль-Каїди» скерували два пасажирські літаки у вежі-близнюки в Нью-Йорку. Внаслідок нападу загинули майже 3 тисячі людей.

Тоді був і третій літак, але він розбився в полі. Достеменно невідомо, що відбулося на його борту, але найпоширенішою є версія, що пасажири почули про теракт і здійняли бунт на борту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus