USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.40 10.60

У Луцьку право оренди на три земельні ділянки виставлять на аукціон: термін оренди – 10 років

21 Лютого 2024 11:08
В обласному центрі Волині виставлять на аукціон право оренди на три земельні ділянки несільськогосподарського призначення. Переможці торгів зможуть орендувати ці ділянки на десять років.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання 56-ї сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення комунальної власності Луцької міської територіальної громади.

Йдеться про три земельні ділянки. Зокрема на аукціон окремими лотами виставлять земельну ділянку на вулиці Дубнівській біля будинку №81 площею 0,1800 га з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі; ділянку на вулиці Рівненській поруч з будинком №154 площею 0,0780 з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу; ділянку на вулиці Задворецькій поруч з будинком №5 площею 0,0452 га з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови.

Читати ще: Громади на Волині віддають в оренду гектари земель. Де саме і за скільки?

Усі ділянки віддають в оренду на 10 років. Торги ділянки на вулиці Дубнівській почнуться з 93 тисяч 382 гривень за рік, ділянки на вулиці Рівненській – з 38 тисяч 675 гривень за рік, ділянки на вулиці Задворецькій – з 19 тисяч 398 гривень на рік.

Відповідно до рішення, земельні торги проведуть у формі електронного аукціону в режимі реального часу в інтернеті не раніше, ніж за 30 днів та не пізніше, ніж за 45 днів з дня оприлюднення оголошення про проведення земельних торгів.

Крок земельних торгів – 5% від стартової ціни лота.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 21 Лютого 2024 12:05
19 тисяч 398 гривень на рік !!! майже за 5 сотих на вулиці ЗАДВОРЕЦЬКІЙ це ж майже центральна вулиця це я так розумію ділянка на повороті на Клима Савура тобто міська рада пропонує взяти ділянку під парковку за 55 грн в день :)))) це круто!!!! на авторинку перекупи платять за місце від 100 гривень а тут за 50 гривень ціла площадка )) чому така лафа? хтось з своїх?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus