USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Скільки українців вже оновили дані через «Резерв+»

20 Травня 2024 12:33
Застосунком «Резерв+» скористалися 260 тисяч військовозобов’язаних українців.

Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін, передає ТСН.

«Якщо говорити про застосунок «Резерв+», то це сервіс новий, що запустився 18 травня. Він одразу фактично викликав великий ажіотаж, там близько 260 тисяч українців оновили свої дані. У «Резерв+» найбільше людей оновили: у понад 80 разів більше, ніж у ЦНАПах. Щодо ТЦК, то немає статистики остаточної, бо процес триває, постійно люди йдуть, оновлюються дані, уточнюються дані. Але можемо сказати, що «Резерв+» вже запрацював у всьому світі, бо в перший день існування цього сервісу були проблеми в людей за кордоном, та й в Україні, тому що перевантаження певне було. У перший день був такий проміжок часу, коли близько 700 тисяч людей одночасно намагалися авторизуватися», – сказав він.

Нагадаємо, 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію. Він має на меті унормувати військовий облік, правила бронювання та відстрочки від мобілізації.

Читати ще: Кабмін затвердив зразок нового військового квитка. Оновлено

Усі призовники, військовозобов’язані та резервісти протягом 60 днів мають з’явитися до ТЦК, ЦНАП або скористатися електронним кабінетом і пройти звірку персональних даних через застосунок «Резерв+». Він буде доступний для завантаження на смартфонах через AppStore та Google Play Market.

Від 18 травня «Резерв+» надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі. Це зручний спосіб виконання обов’язкової процедури оновлення особистих даних.

Після оновлення даних у застосунку можна побачити інформацію з реєстру «Оберіг» щодо себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джоні Сінс Показати IP 20 Травня 2024 14:22
І всі вони держслужбовці і студенти)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus