USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Сім «електронних пташок» передали волинським бійцям на фронт

12 Грудня 2023 17:06
Сім квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro із трикамерною інноваційною системою відеозапису та надпотужний інверторний генератор (6,1 кВт) передали для потреб трьох бойових підрозділів, де служать волиняни.

Як повідомили у Волинській облраді, техніку передали, зокрема, 100-й окремій бригаді територіальної оборони, 67-й ОМБр ДУК та 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. Ці безпілотники уже сьогодні нищитимуть ворога на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках.

Читати ще: Дрони, квадроцикли, генератори: волинським бійцям відвезли допомогу на передову

«Електронних пташок» волинським бійцям на передову доправили голова депутатської фракції обласної ради від політичної партії «ЗА Майбутнє» Ігор Лех та представники обласних комунальних закладів.

Це продовження ініціативи Волиньради, яка реалізовується уже протягом тривалого часу і дає можливість відшукати, зібрати та доправити різного роду гуманітарні вантажі за запитами волинських бійців.

Як зазначається, волонтерську місію Волиньрада провадить спільно із комунальними закладами, засновником яких є, і робить це публічно та прозоро задля звітності перед колективами установ, громадою та нашими оборонцями.

Читати ще: Автомобілі, сотня дронів, рації: Луцька міськрада підготувала допомогу ЗСУ на 25 мільйонів гривень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus