USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.58

«Різдвяна зірка засіяла»: у Ковелі відбулося свято колядок

9 Січня 2023 23:26
Гучні колядки, щедрівки та вертеп 8 січня презентували ковельчанам творчі колективи громади. Майже три години тривала програма «Різдвяна зірка засіяла».

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

«Сьогодні через коляду ми молимось і просимо за Перемогу. У час випробувань для нашої країни з’явились нові колядки, у яких біль втрати, смуток від того, що люди не можуть жити у рідних домівках, не всі родини у повному складі могли зібратись у ці Різдвяні дні», – йдеться у повідомленні.

Звучали й усім знайомі піснеспіви. Колядували на добро, щастя та злагоду, бажали щасливого Різдва та миру нашій славній Україні.
Для ковельчан колядували фольклорний гурт «Намисто», ансамблі «Лісова пісня», «Барви», хорова капела, гурт «Колорит».

Читати ще: Нововолинськ колядує: завершився різдвяний благодійний марафон

Також зі святами вітали дитячі колективи – «Надія» та учні Ковельської школи мистецтв, солісти – Соломія Бородій, Аня Старенько. Співала для усіх неперевершена Вікторія Тітчук.
Приїхали до Ковеля колядники з Ружина, Городильця, Білина, Тойкута.

«Нехай ці Різдвяні свята куполом світла та Божої благодаті накриють нашу Україну, захищаючи всіх нас від цієї безглуздої страшної війни, – побажала ведуча заходу Наталія Гончар. – А вогник різдвяної зірки зігріє своїм теплом кожного нашого Героя-захисника».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus