USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Рідним загиблого волинського матроса передали його нагороду

13 Вересня 2023 14:33
Секретар Прилісненської ради Павло Мельничук та старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування Першого відділу К-Каширського РТЦК та СП сержант Іван Зайчук 12 вересня побували у селі Галузія, щоб передати особливу нагороду родині загиблого матроса Вавелюка Володимира Анатолійовича.

Його за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджено нагрудним знаком «За зразкову службу», інформують у громаді.

Володимир удостоєний цієї нагороди ще при житті. Але, на жаль, за нього високу державну відзнаку отримала дружина Олена та син Максим.
Читати ще: Військових з Горохівської громади удостоїли державних нагород

Також почесним нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі» III ступеня нагороджено жителя села Тоболи Солов’янчика Сергія Степановича, який проходив службу в Збройних силах України.

Разом із Сергієм отримати державну нагороду прийшли його дружина, діти та батько.

Присутні висловили слова вдячності Сергію за несення військової служби, захист української землі, побажали міцного здоров’я та перемоги незалежній Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus