USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Рада звільнила Венедіктову з посади Генпрокурора

19 Липня 2022 13:12
Ірину Венедіктову офіційно звільнили з посади очільниці Офісу Генпрокурора. Рішення про відставку підтримали 264 депутати.

Депутати підтримали подання Володимира Зеленського, яке Президент вніс до Верховної Ради 19 липня, повідомляє 24 канал.

Як повідомив депутат Ярослав Железняк, Венедіктова була присутня на засіданні Ради. Її звільнення відбулося з обговоренням.

Читати ще: Рада звільнила Баканова з посади глави СБУ

Ірина Венедіктова стала Генпрокуроркою у середині березня 2019 року.

17 липня Володимир Зеленський відсторонив від посади Генпрокурора Ірину Венедіктову, а також усунув від виконання обов'язків голову Служби безпеки України Івана Баканова. Згодом Президент пояснив відсторонення провідних силовиків великою кількістю зрадників і колаборантів у цих правоохоронних органах.

Венедіктова 18 липня вперше публічно відреагувала на рішення президента про її відсторонення. Вона зауважила, що прокоментує ситуацію з її усуненням більш вичерпно, коли «настане час».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus