USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

На Житомирщині хлопчик пригостив однокласників замість льодяників засобом для чищення труб

24 Листопада 2021 18:59
На Житомирщині шпиталізували 9 учнів школи села Дівочки. Під виглядом солодощів однокласник пригостив їх засобом для чищення труб.

Про це йдеться в ТСН.16.45.

В обід один із 6-класників приніс до школи пакетик із засобом для чищення труб, своїм однокласникам сказав, що це льодяники і почав пригощати всіх на перерві. Дітям одразу стало погано. Учителі викликали «швидкі», дітей відвезли в хірургічне відділення обласної дитячої лікарні.

В усіх діагностували хімічні опіки ротової порожнини та кишково-шлункового тракту. У двох хлопців, які проковтнули так звані «льодяники», стан гірший.

У лікарні ТСН поспілкувалася з мамою хлопчика, який приніс побутову хімію в школу. Жінка каже, що засіб для чищення труб лежав на холодильнику, що його може дістати син і подумати не могла. Сам хлопчик також шпиталізований, бо теж спробував отруту. «Сказали, що він приніс у школу. Він нічого не казав, уже сьогодні стали питати і він зізнався. Він не казав нічого, живіт не болів», – переконує жінка.

«Зі слів дитини, це була випадковість. Він не знав, що це і просто пригощав друзів. Так сталось. Це може в подальшому призвести до рубцювання і непрохідності стравоходу. Тоді буде серйозне лікування», – зазначив завідувач хірургічного відділення житомирської обласної дитячої лікарні Дмитро Шевчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 24 Листопада 2021 20:37
У шостому класі бути таким придурком та не знати що їсиш?!
І я Показати IP 24 Листопада 2021 21:53
А хімію розумні на холодильниках тримають?
ABC Показати IP 24 Листопада 2021 22:46
Навіщо тримати засіб для чищення труб у холодильнику? Це ж звичайний гідрооксид натрію, він не псується при кімнатній температурі. В матері мізків зовсім немає.
Лучанка до ABC Показати IP 25 Листопада 2021 09:17
Лежав НА холодильнику. Що логічно. Думали, мабуть, що високо і ніхто не дістане. До того ж на таких засобах пишуть, для чого вони призначені. Дивна ситуація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus