USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Поблизу Луцька затримали торговця психотропами. Той саме розкладав закладки

12 Липня 2024 14:48
Учора, 11 липня, у селі Боголюби дільничний офіцер поліції Луцького районного управління затримав на гарячому зловмисника. Чоловік саме розкладав закладки у населеному пункті.

Про це інформує поліція Волині.

Слідчі за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Читати ще: На ділянці волинянина виявили посіви коноплі та маку

На місце прибули співробітники управління боротьби з наркозлочинністю області, оперативники та слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, що затриманий, 28-річний житель Луцького району, за допомогою телеграм-каналу розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини шляхом залишення закладок.

У нього вилучили 72 закладки психотропної речовини амфетамін, 10 закладок психотропної речовини Альфа «PVP», електронні ваги, зіппакети, мобільний телефон, ноутбук та автомобіль.
Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Після оголошення йому підозри в інкримінованому злочині вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus