USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині поховали вбитого окупантами снайпера Ярослава Воробея

7 Серпня 2022 13:38
У селі Нова Вижва поховали загиблого на війні снайпера Ярослава Воробея.

Про це повідомляє Старовижівська селищна рада.

Стрілець-снайпер, старший солдат Ярослав Воробей загинув 2 серпня під час ворожого обстрілу, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Солідар Донецької області.

Як інформує Волинська єпархія ПЦУ, Ярослав Воробей – рідний брат ієромонаха Феодосія, насельника чоловічої обителі Святителя Миколая Чудотворця, що в селі Жидичин Ківерецького деканату.

Декан монастирів, жидичинський намісник архімандрит Константин (Марченко) повідомив, що до 24 лютого Ярослав був на заробітках за кордоном, але з початком масштабної ескалації російської агресії повернувся і відразу у військкомат. «Навіть з братом не встиг побачитись – так поспішав нас захистити... Тепер знов додому. Правда, ми не так думали: «Багато задумів у серці людини, а сповниться один, Господній», – казав Соломон».

Чин похорону відбувся 6 серпня у ковельському соборі Святителя Димитрія Солунського. Очолив богослужіння декан протоієрей Анатолій Александрук.

Поховали бійця на кладовищі села Нова Вижва, поряд із матір’ю.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus