USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

19-річному воїну з Волині просять посмертно присвоїти звання Герой України

18 Червня 2023 22:05
Загиблому 19-річному військовому із міста Берестечко Луцького району Роману Романюку просять присвоїти звання Герой України.

Відповідну петицію зареєстрували на сайті Президента.

Роман Романюк народився в Берестечку, там він закінчив школу, здобув освіту. Наприкінці 2022 року Роман записався добровольцем та мужньо став на захист Батьківщини в складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

23 травня 2023 року надійшла сумна звістка, що військовий під час виконання бойового завдання загинув. Кортеж із загиблим воїном зустріли живим коридором шани жителі громади, покладаючи квіти перед автомобілем з домовиною Героя.

Поховали мужнього Героя Романа Романюка на місцевому кладовищі, у мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

У Романа Романюка залишилась молода дружина та малесенька донечка, два брати, мати, батько, бабуся. Донечка Евеліна народилася минулоріч 28 листопада, саме у день Романових іменин.

Петиція створена 14 червня. Для того, щоб її розглянули, потрібно зібрати 25 тисяч підписів.

Проголосувати можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus