USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

12 квартир без газу: у Ковелі чоловік напустив у газові труби воду

Сьогодні 16:48
У Ковелі в багатоповерхівці на вулиці Незалежності жителі 12 квартир залишилися без газу через сусіда.

Як повідомили у пресцентрі обласної філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», попередня причина – це самовільне втручання в систему газопостачання.

Як з’ясували фахівці газової служби, ковельчанин від’єднував шланги підведення води і газу до проточного газового водонагрівача. Після завершення робіт чоловік шланги підʼєднав повторно, проте переплутав їх місцями.

Читати ще: Лучанин хотів сам замінити газовий проточний водонагрівач, а залишив без газу кілька під’їздів

«Власник однієї з квартир багатоповерхового будинку під час ремонту оселі порушив «Правила безпеки систем газопостачання». Газопостачання в будинку відновлюватимуть після обстеження всіх газових приладів та лічильників», – зазначили в пресцентрі.

У Волинській філії «Газмережі» зазначили, що ковельчанин відшкодує витрати, які завдав підприємству, а також завдану шкоду сусідам. Суму збитків підраховують.

Читати ще: Ковельчанин лишив без газу 48 квартир: подав у газові труби воду
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus