USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Зухвала черепаха і ховрах, що хапається за серце: визначили переможців премії комедійної фотографії дикої природи
Названо переможців премії комедійної фотографії дикої природи Тhe Comedy Wildlife Photography Awards.

Ідея конкурсу полягає у тому, щоб нагадати суспільству про важливість збереження дикої природи.

Церемонія вручення премії пройшла у прямому ефірі в Instagram.

На найсмішнішій фотографії 2020 року зображено черепаху Террі, чия перевернута ласта нагадує непристойний жест. Автор світлини – фотограф Марк Фіцпатрік. Він зробив її на острові Леді-Елліот у Квінсленді (Австралія).
За перемогу Фіцпатрік отримав нову камеру Nikon, трофей ручної роботи з Танзанії та путівку на сафарі в кенійський заповідник Масаї-Мара.

«Було так цікаво спостерігати за реакцією на мій знімок з Террі. Він зумів розважити людей у цей важкий рік і водночас привернути увагу до проблеми вимирання видів, – розповів Фіцпатрік виданню BoredPanda. – Сподіваюся, Террі змусить вас задуматися над тим, як ми впливаємо на дику природу і що можемо зробити, аби її зберегти».

Подивіться також на роботи переможців в інших категоріях.

Приз глядацьких симпатій Affinity Photo дістався Роланду Краніцу за його чарівний знімок ховраха під назвою O Sole Mio!
Нагороду в категорії Serian Creatures on the Land («Істоти на суші») отримав Чарлі Девідсон за фотографію єнота, який застряг у дуплі.
Премія Creatures In The Air («Істоти в повітрі») відійшла Тіму Хірну зі знімком бабки, яка ховається за стеблом.
У номінації Amazing Internet Portfolio («Дивовижне інтернет-портфоліо») відзначена робота Дейзі Джилардіно.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus