USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: «Станційна сутичка»: знімок бійки мишей у лондонському метро обрали найкращим у 2019 році
Знімок бійки мишей у лондонській підземці визнали одним із переможців конкурсу «Дика природа 2019» у номінації приз глядацьких симпатій.

Про це повідомляє Ракурс.

Фотограф Сем Роулі захопив дивовижний момент, коли дві миші виявилися учасниками кулачного поєдинку на платформі станції метро Лондона. Роулі помітив гризунів і вирішив сфотографувати їх, приготувавши для цього камеру.

Фотограф помітив цю пару, коли вона билася за крихту, яку випадково скинув пасажир метро. Роулі розповів, що згодом миша-переможець втекла зі своїм призом.

Фото Роулі назвав «Станційна сутичка» і воно увійшло до списку для вибору кращого на конкурсі Wildlife Photography of the Year 2019. Його учасники представляли знімки дикої природи.

Організатори обрали 25 найкращих знімків, які надходили до лондонського Музею природознавства. Цього року найкраще фото обирають з-поміж 48 тис. заявок зі 100 країн. Голосування закінчується 4 лютого 2020 року.

Фото з конкурсу «Дика природа 2019»

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus