USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Знайшли спосіб, який допоможе запам'ятовувати сни
Дослідження провели австралійські вчені з університету Аделаїди. До експерименту долучили 100 осіб, пише «Новове время».

Піддослідних розділили на дві групи. Учасники першої групи перед сном вживали плацебо. Інші — вітамін В.

Виявилося, що піридоксин (Вітамін В) підвищував яскравість сновидінь. Крім того, допоміг часникам дослідження краще запам'ятовувати сни.

«Результати дослідження показують, що прийом вітаміну B6 покращує здатність людей запам'ятовувати свої сни на відміну від прийому плацебо. Мова йде про високі дози вітамінів групи B. Вживання малих доз піридоксину не чинило ніякого впливу на потенційну ясність сну. Необхідно провести додаткові дослідження, щоб з'ясувати безпечні дози вітаміну B6, які впливають на можливість запам'ятовувати сни», - каже автор дослідження Денхолм Аспі.

Вітамін B6 міститься у нуті, лососі, яйцях, курячому філе, картоплі, бананах і авокадо.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus