USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Знайшли бронзову руку із золотим браслетом, створену у 2 тисячолітті до н. е.
Експерти знайшли бронзовий муляж руки з збереженим золотим браслетом з фольги. Рука 100% зроблена в далекій давнині: це показало радіовуглеводне дослідження. Руку створили приблизно в другому тисячолітті до нашої ери.

Про це повідомляє Politeka.

Саме відкриття було зроблено в Альпійських горах: артефакт знаходився в одній з могил разом з останками людини, повідав Андреа Шаєр з археологічної служби кантону Берн. Не виключено, що рука була протезом. Для таких висновків потрібно довести існування в 3-му тисячолітті до нашої ери розвинутої цивілізації на території Швейцарії.

У могилі знаходилися і інші цінні речі, наприклад, пластівці з золота, булава з бронзи і спіраль. Швидше за все, була розкопана могила знатної на той час людини.

Штучна рука, швидше за все, була символом влади.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus