USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Знайшли білок, що запобігає раку і старінню
Білок GDF11 допомагає боротися зі старінням і може запобігати онкологічним захворюванням. До такого висновку дійшли французькі вчені з Інституту Пастера, повідомляє Кореспондент з посиланням на MedicalXpress.

Дослідники провели низку експериментів на мишах. З'ясувалося, що ін'єкції білка старим гризунам відновлювали кровоносні судини в мозку і посилювали нейрогенез.

Крім того, вчені довели, що GDF11 допомагає імітувати дію дієт, ефективних для запобігання хворобам серця і онкологічним захворюванням.

За словами вчених, ці дані обнадіюють і підтримують ідею використання GDF11 при лікуванні деяких метаболічних недуг, таких як ожиріння і нейродегенеративні захворювання.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus