USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Знайшли 50 раніше невідомих генів, що відповідають за колір очей
Під час найбільшого генетичного дослідження міжнародна група дослідників на чолі з Королівським коледжем Лондона і Медичним центром Університету Еразма в Роттердамі виявила 50 нових генів, що відповідають за колір очей.

Дослідження, опубліковане в журналі Science Advances, включало генетичний аналіз майже 195 000 чоловік в Європі і Азії, повідомляє Курс Украины.

Крім того, команда виявила, що колір очей у азіатів з різними відтінками коричневого генетично схожий на колір очей європейців, що варіюється від темно-коричневого до світло-блакитного.

Вчені відзначили, що їх відкриття допоможе поліпшити розуміння причин очних хвороб, таких як пігментна глаукома і очний альбінізм, які пов'язані з певним ступенем пігментації ока.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus