USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Жив 66 мільйонів років тому: у Парижі з молотка пішов трицератопс
У Парижі, в аукціонному домі Друо (Drouot), продали найбільший скелет трицератопса, відомого на прізвисько «Великий Джон».

Про це в четвер, 21 жовтня, повідомляє телеканал ВВС.

Покупець найбільшого знайденого на землі скелета доісторичної тварини вирішив залишитися анонімним. Відомо, що він зі США і віддав за незвичайний лот €6,65 млн.

«Ця людина абсолютно натхненна ідеєю мати таку річ в особистому користуванні», – сказав Джуан Ріверс, представник покупця.
Скелет трицератопса, відомий як «Великий Джон», має вік близько 66 мільйонів років, а довжина його скелета наближається до восьми метрів. Перший шматок кістки від величезного скелета виявили в 2014 році. До 2015 року палеонтологам вже вдалося знайти більш к 200 частин скелета, що становить 60% від цілого динозавра.

Трицератопси вважаються рослиноїдними динозаврами – найбільшими в своєму роді.

З 2018 аукціонний будинок Drouot продав два скелети алозаврів і один скелет диплодока, отримавши за кожного від 1,4 млн до трьох млн євро.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus