USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.60 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Жителі Землі 21 червня спостерігали кільцевидне сонячне затемнення. Фото
21 червня жителі Землі в різних куточках планети спостерігали кільцевидне сонячне затемнення, також відоме як «вогняне кільце».

Затемнення тривало всього 90 секунд. Найчіткіше його спостерігали люди, які живуть у Західній Африці, на Аравійському півострові, у Південній Азії, на півдні Китаю та на Тайвані. Жителі Європи, України в тому числі, могли бачити його частково в ясну погоду, повідомляє theБабель.

«Вогняне кільце» виникає, коли Місяць перебуває найдалі від Землі. Місяць не повністю затуляє Сонце і навколо нього утворюється своєрідне кільце. Таке затемнення зазвичай відбувається раз на два роки.


ЧИТАЙТЕ ЩЕ: «ВОГНЯНЕ КІЛЬЦЕ, СХОЖЕ НА НАДКУШЕНЕ ЯБЛУКО»: ЯК ВИГЛЯДАЛО СОНЯЧНЕ ЗАТЕМНЕННЯ 21 ЧЕРВНЯ НА ВОЛИНІ.









Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus