USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Зерен немає, кофеїн є: у США створили першу в світі «молекулярну каву»
26 Листопада 2019 11:57
0
Американський стартап створив першу в світі каву, для приготування якої не потрібні кавові зерна.

Компанія стверджує, що смак напою нічим не відрізняється від оригіналу.

Про це інформує theБабель.

Експерти вивчили хімічний склад різних видів кави та відтворили його ключові елементи: запах, колір, консистенцію і залишили кофеїн. Єдине, що вони вирішили прибрати – це гіркота, яку більшість кавоманів перебивають цукром і вершками.

Кава без кавових зерен не завдає шкоди екології, як це робить традиційна кава. Попит на неї збільшується з року в рік, а це означає, що посіви зерен розширюються і шкодять довкіллю.

Засновниками Atomo Coffee є молекулярний біолог Джаррет Стопфорт і маркетолог Енді Клейч. На їх думку, розробка може допомогти задовольнити світові запити на каву в контексті зміни клімату.



Оцінити смак екологічної кави можна буде вже в 2020 році – вона надійде в продаж у Сіетлі, де розташовується стартап.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus