USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Здивовані відсутністю туристів леви несподівано розляглися посеред дороги. Фото
Сплячих просто на дорозі левів показав на фото доглядач в Національному парку Крюгер (ПАР) Річард Соурі.

Цікаво, що це вже не перший випадок, коли під час пандемії коронавірусу тварини несподівано змінюють звичний спосіб життя.

Нещодавно місто Лландідно в британському Уельсі «захопили» гірські козли. Приклад з них взяли й інші звірі, а також птахи в різних містах і країнах світу.

Представник Національного парку Крюгер Ісаак Фахала стверджує, що це дуже незвичне явище. Зазвичай, на дорозі багато транспорту, саме тому леви не підходть до неї. Але з 25 березня парк закритий на карантин. Хижаки, звикнувши до тиші, набралися сміливості й вийшли на дорогу, інформує Сьогодні.

«Вони приходять в місця, куди раніше боялися навіть подивитися через надмірну увагу туристів. Люди мають розуміти, що парк – це здебільшого дика зона. За відсутності людей вона активніша», – розповідає Фахала в інтерв’ю.

Він також припустив, що напередодні в парку пройшов дощ – трава була мокрою. Можливо, це одна із причин, чому леви лежали на асфальті.



Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus