USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Завдовжки 122 метри: таємничий корабель знайшли біля берегів Антарктиди. Відео
Біля берегів Антарктиди виявлено нібито повністю замерзлий корабель завдовжки 122 метри.

Що це за судно, поки не вдалося з’ясувати.

Відповідний знімок з’явився на сторінці одного з користувачів ресурсу Google Earth. Про це повідомляє британське видання Daily Mail, передає Сьогодні.

Як стверджує інтернет-користувач MrMBB333, він випадково знайшов на картах величезну масу льоду, що нагадує круїзний лайнер. «Її характерні риси і симетричні елементи не можуть бути випадковими», – вважає хлопець.

Користувачі Мережі відразу ж почали висувати різні версії. Одні вважають, що судно має відношення до секретної бази нацистів, інші припустили, що корабель побудований для еліти на випадок апокаліпсису.

Цілком можливо, що ця «знахідка» є результатом парейдолії – ефекту, який змушує мозок бачити форми, структури та візерунки там, де їх немає.
Коментарів: 1
Kist Показати IP 4 Листопада 2020 16:30
Цэ нагадвае Совдэпаýскі-ледакол!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus