USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Завдяки соцмережі знайшли родичів чоловіка, який загинув півстоліття
Завдяки публікації поліції у соцмережі Facebook, поліція ідентифікувала ім'я чоловіка, який загинув в Альпах у 1954 році. Його останки виявили у 2005 році.

До цього поліція Італії протягом 12 років намагалася з'ясувати, ким був лижник, який загинув поблизу вершини гори Маттерхорн на італо-швейцарському кордоні, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на ВВС.

Правоохоронці припустили, що чоловік загинув у 1954-1955 роках. Поруч з його тілом виявили лижі, годинник, окуляри і рештки сорочки. Він був біля 1,75 метрів на зріст і віком близько 30 років. Судячи з якісних дерев'яних лиж, це була заможна людина. Але слідчим не вдавалося встановити, хто саме.

Поліція вирішила закрити справу й минулого місяця опублікувала на Facebook допис про всі обставини, закликавши людей поширити його. Публікація про цю таємницю активно розійшлася в мережі й зацікавила французькі медіа.

Незабаром з італійськими поліцейськими зв'язалася мешканка Франції Емма Насса, яка почула про цю історію по радіо. За її словами, лижником міг бути її дядько – Анрі Ле Масне, який зник під часу бурі в Альпах у 1954 році.

Молодший брат Анрі – 94-річний Рожер Ле Масне – надіслав до поліції листа про свого брата. Він розповів, що той захоплювався лижами, був холостяком і працював в Міністерстві фінансів в Парижі. Пан Ле Масне надав фотографію, на якій на Анрі такі самі окуляри, які знайшли біля тіла на вершині.

Поліція ініціювала ДНК-тести, які підтвердили, що в горах загинув брат Рожера Ле Масне.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus