USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Загадкова чорна діра розриває Землю зсередини, - вчені
Вчені заявили, що чорна діра розірве Землю зсередини. На цю обставину вказують потоки частинок-нейтрино в Антарктиді.

Фізики запеленгували незвичайний радіосигнал в кінці червня і стали бити на сполох. Виявилося, що наша планета знаходиться на краю загибелі. Вона розташовується в центрі чорної діри, яка скоро розірве Землю зсередини. І, за словами вчених, чорна діра швидко зростає. Про це пише портал znaj.ua.

Виявилося, що наша планета знаходиться на краю загибелі. Вона розташовується в центрі чорної діри, яка скоро розірве Землю зсередини. І, за словами вчених, чорна діра швидко зростає. Експерти обговорюють проблему ще з 29 червня, з того дня, як сигнал був запеленгований вперше за допомогою експериментального апарату ANITA – своєрідною антарктичною перехідною антеною. Її особливістю є фіксація навіть найменших імпульсів. Апарат - це плід праці розробників NASA. Пристрій включає в себе 96 радіоантен. Апарат літає над холодним континентом на гелієвій кулі і збирає дані.

ANITA зловила сигнал, який вказує на те, що льоди пронизує потужний потік нейтрино. Подібний сигнал може вказувати на те, що всередині материка росте чорна діра. Деякі вчені вирішили, що це не чорна діра, а раса дигерів, які посилають на поверхню Блакитної планети нейтрино. Інші вважають, що всередині Землі протікають термоядерні реакції, схожі на ті, які відбуваються на Сонці. Ця версія сприймається науковим співтовариством, як більш логічна, оскільки пояснює і зміни магнітного випромінювання і вулканічну активність, а також аномальну спеку. Поки експерти остерігаються давати прогнози, як поведе себе Чорна діра, але є побоювання, що вона розірве Землю зсередини і проковтне останки планети.
Коментарів: 5
Олекса Показати IP 23 Липня 2018 13:26
......а потім земля налетить на небесну вісью. Цікаво на кого розрахований цей брєд.
Сьома Показати IP 23 Липня 2018 14:06
І станеться це через 1 000 000 000 000 00 000 000 світлових років. Бійтеся.
User до Сьома Показати IP 23 Липня 2018 21:01
Неуч ти. У світлових роках вимірюється відстань, а не час.
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 23 Липня 2018 14:29
Це, щоби ви - раби, не просили хліба, лікування, освіти, підвищення зарплат і пенсій. Чорна діра бідняків не зачепить. А багатіїв та олігархів ліквідує.
Анонім Показати IP 23 Липня 2018 23:36
Так це правда нехай зачепить наших олігархів це вони приближаються до чорної діри скілки можна знущатись з простого народу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus