USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Зафіксували найвищий рівень СО2 в атмосфері за останні 800 тис. років
Концентрація вуглекислого газу в атмосфері Землі 2017 року досягла максимального рівня за останні 800 тисяч років.

Про це свідчить доповідь національного управління з контролю клімату США, повідомляє Еспресо.

2017-й став другим найтеплішим роком з тих пір, як людство фіксувало температуру - з середини 1800-х років. При цьому, згідно з висновками вчених, навіть якби людство "зупинило збільшення парникових газів в їх нинішніх концентраціях сьогодні, атмосфера все одно продовжувала б нагріватися протягом наступних кількох десятиліть, можливо, століття".

Документ включає в себе дані, зібрані 524 вченими, які працюють в 65 країнах. Судячи з нього, рівень вуглекислого газу в минулому році зріс на 2,2%.

Крім того, атмосферні концентрації метану і закису азоту - потужних нагрівальних газів - були найвищими в історії. Рівні метану виросли в 2017 році на 6,9 частин, рівень закису азоту збільшився на 0,9 частин.

Також було встановлено новий рекорд для глобального рівня моря, відбувалося безпрецедентне знебарвлення коралів, і як в Арктиці, так і в Антарктиці спостерігалися рекордно низькі обсяги льоду. З кінця XIX століття планета вже нагрілася приблизно на 1 ° С.
Коментарів: 2
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 7 Серпня 2018 15:29
Нуль коментарів від обивателів. Хоча, це сьогодні та у майбутньому теж, наша найбільша і найглобальніша кліматична проблема зі всіх, які існують. Невже, споживацько-брехливе і байдуже до всього, бидло Волині не чуло про глобальне потепління, зміни клімату на всій планеті Земля, зменшення кількості кисню в її атмосфері, танення льодовиків на полюсах, підняття рівня Світового океану, ЕКОЛОГІЧНИХ БІЖЕНЦІВ тощо?.. Співайте, танцюлькайте, веселіться і брешіть один одному й далі. Та робіть вигляд, що нічогісінько не відбувається!
123 до Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 7 Серпня 2018 16:30
Нібито ти й щось правильне сказав. Але очевидно що в тебе захострення ... чи криза якась. ТАКЕ ВРАЖЕННЯ ЩО В ТЕБЕ ПРОЦЕНТ *АВНА В ОРГАНІЗМІ ПРОСТО ЗАШКАЛЮЄ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus