USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.95
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Заборонені для відвідування місця на нашій планеті: фото
В нашому суспільстві особливо люблять секрети.

І справлі, таємниці повинні бути обов'язково, тому що завжди є небезпека обману, зради, воєниих дій і т.д.

Секрети допомагають нам забезпечити нашу свободу і безпеку. Тому не дивно, що найважливіший секрет - це «державна таємниця».

Enigma презентує підбірку заборонених для відвідування місця на нашій планеті.

Зміїний острів

Це одне з найбільш смертоносних і найбільш закритих місць на нашій планеті. Острів знаходиться недалеко від узбережжя Бразилії і тут мешкають не менше 4000 видів найнебезпечніших змій світу. Вважається, що їх отрута настільки токсична, що може пропалити вашу шкіру. На цей острів можуть потрапити тільки вчені.



Сховище Coca Cola

Тут зберігається рецепт для популярного напою Coca-Cola. Це один з найбільш ретельно охоронюваних секретів в світі.



Насінне сховище в Свальбард (Шпіцберген)

Це спеціальне сховище призначене для зберігання насіння в разі глобальної екологічної катастрофи. Воно знаходиться в Шпіцбергені (Spitsbergen), Норвегія.



Зона 51

Це одне з найбільш охоронюваних місць на Землі. Фотографій будівель немає, але ми знаємо, що там є якісь будівлі. Зона розташована посеред пустелі, а навколо неї ніхто не живе.

Однак, якщо ви наблизитеся занадто близько до об'єкту, чарівним чином з'являться військові і заберуть відзняті матеріали, затримають вас, або ввічливо попросять покинути цей район. Зробити фото з повітря також неможливо, тому що будь-який об'єкт над зоною буде негайно збитий.



Супутникові знімки з Google Maps показують, що в Зоні 51 є велика кількість злітно-посадкових смуг і ніхто нічого не знає для чого вони там побудовані. Можна почути припущення, що там ховають інопланетян, але, найімовірніше, це лише прикриття. Насправді в цій зоні проходять випробування найсучаснішої авіаційної зброї.

Форт Нокс

Форт Нокс - це місце, де США зберігають численні запаси золота. Він розташований в Кентуккі і є одним з найбільших золотосховищ в світі.



Секретні сховища Церкви мормонів

Це сховище на глибині 180 м під землею, знаходиться в штаті Юта. Воно називається Little Cottonwood Canyon і оснащене датчиками руху і датчиками тепла.



Архіви Ватикану

Це одна з найбільших в світі бібліотек. Тут містяться кілька секретних документів, зібраних Церквою, які б хотів побачити мабуть кожен історик нашої планети.



Печери Ласко, Франція

Ці печери розташовані у Франції, і в них були виявлені кілька доісторичних печерних картин. Печери були відкриті для відвідування аж до 1963 року. Однак, присутність людини негативно відбилася на стані древніх картин на стінах, тому тепер печери закриті для публіки.



Центр даних компанії Google

Це Зона 51 в області високих технологій! Тут зберігаються дані з усього світу, і ви можете спати спокійно, бо це місце захищене навіть краще, ніж справжня Зона 51.



Парковка Bold Lane

Так, ви не помилилися. Це парковка, яка є одним з шести найбільш охоронюваних місць в світі. Вона призначена для найдорожчих автомобілів, що належать найбагатшим людям світу. Знаходиться парковка в Дербіширі (Derbyshire), Англія.



Менвіт-Хілл, Сполучене Королівство

Це одне з найбезпечніших місць у Європі і, більш того, це саме дивне місце в Європі, яке схоже на м'ячі для гольфу, що ніби розкидані по всій території Менвіт-Хілл (Menwith Hill). Це найбільша станція електронного моніторингу на планеті.



Богемський клуб

Це секретне місце - клуб мільйонерів. Комплекс займає площу в 11 кв. км і знаходиться в Монте-Ріо (Monte Rio), штат Каліфорнія. Його члени представляють собою еліту світу і вони збираються там, щоб обговорити, хто що знає.

Дехто стверджує, що можливо там засідає тіньове керівництво нашої планети (хоча така думка звучить смішно)! До речі, цей клуб закритий для жінок.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus