USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Європейське космічне агентство добуватиме природні ресурси на Місяці
Європейське космічне агентство оголосило про укладення контракту з компанією ArianeGroup з метою вивчення реголіту, який знаходиться на Місяці. Про це повідомляє Рубрика з посиланням CNN.

За даними ArianeGroup, з реголіту можна видобувати воду та кисень, що потенційно полегшить людям можливість проводити в майбутньому час на Місяці.

Європейське космічне агентство планує розпочати видобуток води та кисню до 2025 року.

Суть місії полягає у співпраці між аерокосмічними вченими та техніками у Франції, НІмеччині та Бельгії. Зараз проект знаходиться на стадії дослідження, у найближчі роки вони сподіваються відправити обладнання для видобутку на Місяць.

Реголіт — це шаг пухкого ґрунту, який покриває поверхність Місяця, яка є багатою на оксид заліза. Вчені стверджують, що з реголіта можна добути велику кількість кисню.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus