USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Який вигляд має масштабна пожежа у Каліфорнії з космосу. Шокуючі фото астронавта NASA
Світлини природної стихії шокують.

Астронавт NASA Ендрю Морган зробив світлини вбивчої лісової пожежі у Каліфорнії, США з борту Міжнародної космічної станції.

Нищівне полум’я загрожує близько 7 тисячам будинків, людей масово евакуюють. Потужна лісова пожежа охопила елітні околиці Лос-Анджелеса.

Покинути будинки довелося навіть голлівудським знаменитостям. Через сильні вітри без електрики залишаться ще близько півмільйона людей. Надзвичайний стан і червоний рівень небезпеки тут триватиме до четверга, 31 жовтня, інформує ТСН.

«З Міжнародної космічної станції мені вдалося зловити ці фотографії каліфорнійських диких пожеж, що горять на північ від району затоки. Думаю про людей, які втратили свої будинки, та сміливих людей на передовій, що захищають їх», – написав Морган.


Відео стихії опублікував канал ABC.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus