USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Виявили користь тютюну у боротьбі із хворобами
Австралійські вчені встановили, що декоративний вид тютюну (Nicotiana alata) може допомогти в боротьбі проти інфекційних захворювань.

Цей вид тютюну може побороти такі захворювання, які викликаються золотим стафілококом, ВІЛ, вірусом Зика і енцефалітними вірусами, інформує канал 24 з посиланням на MedicalXpress.

Згідно з даними вчених, пептид NaD1 знищує зовнішній шар клітин грибка Candida albicans. Останній є збудником небезпечних захворювань у людей з імунодефіцитами. Внаслідок чого мікроорганізми гинуть.

Цей процес значно відрізняються від принципу дії антибіотиків, у яких до грибка спостерігається розвиток стійкості.

Вчені зазначили, що кожна восьма смерть в світі через інфекції.

До слова, кожний п'ятий громадянин в Україні курить. А за статистикою, куріння сигарет – одна з основних причин захворюваності та смертності.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus