USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вражаюче відео запуску ракети Falcon 9, через який сталася масштабна ДТП
Фотограф Джессі Уотсон з Юми, штат Арізона, зміг зняти запуск ракети Falcon 9 американської компанії SpaceX і змонтувати відео в режимі Time-Lapse

Про це пише Peta Pixel.

Будинок фотографа знаходиться на відстані близько 650 км від бази, і старт був відмінно видно.


Під час зйомки було зроблено в цілому 2452 кадри, але для відео використовувалося трохи більше половини – 1315 знімків. Зйомку вели 4 камери – одна з телеоб’єктивом вела звичайний відеозапис, а три працювали в Time-Lapse.

Time-Lapse (уповільнена кінозйомка) - кінозйомка з частотою, меншою стандартної частоти зйомки і проекції, що становить в кінематографі 24 кадру в секунду. При проекції отриманого зображення з нормальною частотою, рух на екрані виглядає прискореним.

Видовищний запуск ракети став причиною великої дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждали кілька автомобілів. Відео з аварією розміщено на каналі Mark Sales в Youtube.


Ракета стартувала з бази ВПС США Ванденберг і вивела на навколоземну орбіту десять супутників оператора зв'язку Iridium.

Її запуск, який збігся з годиною пік на автотрасах, могли спостерігати близько чотирьох мільйонів жителів Лос-Анджелеса. По собі апарат лишив незвичайний конденсаційний слід, який вже назвали "інопланетним".
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus