USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Волинське відділення Національної академії внутрішніх справ
Національна академія внутрішніх справ – один із провідних вищих навчальних закладів у державі та системі МВС України, який має 97-річний досвід підготовки правознавців та психологів. За заочною формою навчання підготовку фахівців-юристів здійснює навчально-науковий інститут заочного та дистанційного навчання НАВС. За 62 роки діяльності він став справжньою кузнею висококваліфікованих кадрів для системи МВС, інших правоохоронних органів, державних та приватних структур.

Академія неодноразово нагороджувалася найвищою номінацією рейтингу “Софія Київська” і визнавалася кращим навчальним закладом правоохоронного спрямування завдяки своєму науково-педагогічному потенціалу. У когорті педагогів та науковців НАВС працюють 7 академіків і членів-кореспондентів галузевих академій наук України, понад 50 докторів наук та професорів, 237 кандидатів наук та доцентів.

З 2016 року студенти НАВС зможуть навчатись на військовій кафедрі з подальшим отриманням військового звання.

Протягом двадцяти двох років у м. Луцьку функціонує Волинське відділення навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання Національної академії внутрішніх справ, де за заочною формою навчання здійснюється підготовка фахівців ступеня вищої освіти “бакалавр” за спеціальністю “Правознавство” на базі повної загальної середньої освіти за двома напрямами:

- із числа працівників органів Національної поліції (на умовах окремого договору ), термін навчання – 5 років;

- із числа цивільних осіб (за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб), термін навчання – 5 років.

Волинське відділення має необхідну матеріально-технічну базу для забезпечення навчально-виховного процесу, та бібліотечний фонд із понад 10 тисячами примірників навчальної літератури, що в повному обсязі задовольняє потребу слухачів та студентів у навчально-методичних матеріалах.

Навчальний процес забезпечують науково-педагогічні працівники НАВС.

ННІЗДН налагоджена система соціального партнерства із роботодавцями. Студенти відділенняпроходять практику в підрозділах Міністерства юстиції України .

Випускники НАВС працюють у всіх сферах законодавчої, виконавчої та судової влади, правоохоронних та правозахисних органах, державних і комерційних структурах, вищих навчальних закладах України і мають можливість після здобуття базової вищоїюридичної освіти ступеня вищої освіти “бакалавр” продовжити навчання за денною або заочною формами для здобуття повної вищої юридичної освіти освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр”.

Відбір кандидатів на навчання із числа працівників МВС та оформлення їх навчальних справ здійснюють підрозділи кадрового забезпечення Національної поліції та Національної гвардії України.

Конкурсний відбір вступників здійснюється приймальною комісією академії: - абітурієнтів-слухачів за сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, української мови та літератури, а також на вибір один з двох предметів: іноземна мова або математика або за результатами вступних екзаменів.

Прийом та оформлення документів вступників із числа цивільних осіб проводиться безпосередньо у відділенні.

Вступники особисто подають:

- заяву про вступ до академії;

- документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо- кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього – оригінали або завірені копії;

- вісім кольорових фотокарток 3х4 см (на матовому папері);

- копію паспорта (стор. 1, 2, 11);

- документи, що підтверджують право на пільги при зарахуванні, оригінали або завірені копії;

- копію ідентифікаційного номера;

- сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти (оригінал або завірену копію) з наступних навчальних дисциплін:

- Історія України;

- Українська мова та література;

На вибір : іноземна мова або математика.

Прийом документів у відділенні триватиме орієнтовно з 28 червня до 27 липня – для осіб, які мають право складати вступні випробування та до 31 липня – для осіб, які не складають вступних випробувань 2018 року. Закінчення прийому навчальних справ вступників на умовах окремого договору – 12 липня 2018 року.

Строки вступних випробувань

для осіб , які мають право складати вступні екзамени, орієнтовно :

- із числа працівників МВС – орієнтовно 23 – 29 липня 2018 року;

- із числа цивільних осіб – орієнтовно 28 липня - 1 серпня 2018 року.



Зверніть увагу!


У 2018 році з липня, проводиться прийом документів для підготовки фахівців для здобуття ступеня бакалавра за напрямом підготовки «Право» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого бакалавра(спеціаліста) за спеціальністю «Право».

Термін навчання – 3 роки. Вартість за 1 рік навчання – 11000 грн. Вступне випробування (екзамен з кримінального права проводиться 30 липня 2018 року.

У 2018 році проводиться прийом документів для підготовки фахівців для здобуття ступеня бакалавра за напрямом підготовки «Право» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого бакалавра(спеціаліста) за іншими спеціальностями (не правничого спрямування).

Прийом документів: орієнтовно з 29 червня по 27 липня 2018 року – на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб. Вступні випробування (екзамен з кримінального права та додатковий екзамен з основ правознавства для осіб, які вступають з іншої спеціальності) проводиться з 29 по 30 липня 2018 року у м.Києві. Навчання проходить у м.Луцьку.

У 2018 році проводиться прийом документів для підготовки фахівців для здобуття ступеня магістра за напрямом підготовки «Право» на основі ступеня вищої освіти бакалавр (спеціаліст) за іншими спеціальностями (не правничого спрямування). Термін навчання – 1 рік 8 місяців.

Прийом документів: орієнтовно з липня по серпень 2018 року – на навчання для здобуття вищої освіти «магістр» за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб. У 2018 р.приймаються результати єдиного фахового ступного випробування 2017 та 2018 років крім іноземної мови.

Навчання проходить у м.Луцьку.

Вартість навчання у 2018 році становить для співробітників МВС – 4000 гривень за 1 рік навчання
(бакалавр); для цивільної молоді – 9000 гривень – за 1 рік навчання (бакалавр); 14000 грн. – за рік навчання (магістр).



Зверніть увагу!

Абітурієнти можуть подавати до приймальної комісії сертифікати ЗНО 2016-2018 років, крім ЗНО з іноземної мови (потрібно ЗНО лише 2018 року). Особи, рядового та начальницького складу МВС, а також, громадяни України, звільнені зі строкової військової служби після 30 листопада 2017 року у 2018 році мають право брати участь у конкурсному відборі за результатами вступних екзаменів.

Чекаємо на Вас за адресою:

м. Луцьк, вул. Винниченка,21

Довідки за телефоном:

(0332) 74-20-21; 74-03-72

Вичерпну інформацію про Національну академію внутрішніх справ Ви можете відшукати на офіційному веб-сайті вищого навчального закладу за електронною адресою :

navs-volyn.com.ua

Система Orphus