USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Відлюдник прожив 30 років на острові і розкрив секрет легкого перебування в ізоляції
Літній чоловік Мауро Моранді прожив понад 30 років на самоті на острові Буделлі в Сардинії.

Він розповів, як перенести самоізоляцію через коронавірус легше.

Про це повідомляє ТСН.

У 1989 році міланська компанія Immobiliare Nuova Gallura найняла колишнього вчителя фізкультури Моранді доглядати острів Буделлі. 2006 року чоловіка залишили без зарплатні, однак він вирішив залишитися на острові і працювати безкоштовно

81-річний Моранді стежить за останніми новинами у світі. За його словами, він не відчуває небезпеки, адже на острів не припливають кораблі. Однак він хвилюється за близьких, які перебувають в ізоляції в італійському місті Модена.

«Зараз для них настав непростий час», – додав він.

Моранді розповів, що не почувається самотнім. Щоб пережити карантин, він порадив читати книги і намагатися заглянути вглиб себе, адже часто люди бояться залишитись із собою сам на сам.

«Ви можете прийти до висновку, що даремно проживаєте життя, або раптом усвідомити, що здійснювали погані вчинки і були поганою людиною», – міркує він.

Також Моранді додав, що коли йому нудно, він робить фотографії для інстаграму.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus