USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вчені зняли фільм із 101 трильйоном варіантів розвитку сюжетів
Співробітники Ноттінгемського університету зняли інтерактивний фільм, сюжет якого може змінюватися на ходу.

Про це повідомляє hromadske.ua з посиланням на творців фільму.

Фільм «Момент» триває 27 хвилин, однак для його створення відзняли у рази більше матеріалу.

Вченому Річарду Рамчурну, який став режисером-постановником фільму, вдалося домогтися 101 трильйона комбінацій розвитку сюжету. Зміни у сюжеті залежить від рівня залученості глядачів. Єдине, що у фільмі не змінюється — це фінал.

Під час перегляду глядачі повинні надягнути спеціальну EEG-гарнітуру, яка зчитує електричну активність мозку в частотному діапазоні і відправляє дані на ноутбук. Ці показники служать індикатором нудьги. Якщо фільм перестав викликати інтерес, то спеціальне програмне забезпечення змінює тривалість сцен, фонову музику, фрази героїв.

Сюжет фільму — це історія про майбутнє, в якому комп’ютери стають джерелом загрози для людства.

«Момент» уперше покажуть 7 червня на Шеффілдському кінофестивалі. Звідти фільм повезуть по містах Великої Британії у спеціально облаштованому мобільному кінотеатрі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus