USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вчені зафіксували аномальний гул в надрах Землі
Вчені зафіксували аномальний гул на дні Індійського океану. Що це та коли виникло наразі ніхто сказати не може.

Причину підземних поштовхів фахівці поки не називають, але є версія, що активність пов'язана з серією землетрусів біля острова Майотта, пише Znaj.ua з посиланням на Science Alert.

Фахівці припускають, що ці звуки пов'язані з серією землетрусів на Майотті. Цей острів входить до складу архіпелагу Коморські острови в Індійському океані.

Підземні поштовхи були зафіксовані в 50 кілометрах від східного узбережжя острова. Слідом за цим пішли сотні слабких і частих землетрусів. Магнітуда найпотужнішого з поштовхів склала 5,8 балів за шкалою Ріхтера.

Але звідки виринають ці звуки і невже це все є наслідком вулканічної активності? Дослідники припускають, що аномальні звуки, імовірно, виникають внаслідок руху магми під Індійським океаном.
Коментарів: 2
Малдер Показати IP 30 Листопада 2018 20:17
Це в пеклі чорти гудять в своєму пекельному кабаку.
Правдоруб до Малдер Показати IP 1 Грудня 2018 00:40
І я бачив сім ангелів, що перед Богом стояли, і їм дано сім сурем. І я бачив, і чув, одного орла, що летів посеред неба, говорив голосом гучним: Горе, горе, горе тим, які живуть на землі, від решти голосів сурмних – трьох ангелів, котрі зараз посурмлять. Якось так))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus